petek, 6. junij 2008

ARC Lifeguarding Course

torej..2.6.2008 so nas iz NY-ka odpelal v najblizji kamp, oddaljen eno uro. tam smo mel ta tecaj za resevalce iz vode..vsi k so sli se z mano bojo v kampu delal v vodi, sam jst bom s konji in ni blo nobenmu jasno zaka jst pol delam ta tecaj..ampak v mojem kampu so rekli: u can never have too much lifeguards.
torej pridemo v kamp in ugotovim da ni ne signala ne interneta! hjao :O tko da smo bli 4 dni v popouni divjini..brez vsega..in sm ugotovila da sm res addict :)
v skupini nas je blo 20 in so bli res vsi ful ok..prvi dan smo mel pretest - 500 yards in smo ga vsi nardiiiiil :)
pol smo se pa mel 3 dni tut ful fajn..tu ta team k nas je uciu je biu super, instruktor je biu d best, vsi so se skos sam zajebaval, pa res so hotl da vsi nardimo!
tecaj smo mel pa v jezeru in je blo taaaaaaaaak ledeno!! noro..in pol smo mogli se kej vni na vetru stat, ampak so blo tak prijazni da so probal nardit tak da nas je cim manj zebl.
no..pa zdj vem zaka so americani debeli..NE ZARAD MCDONALDSA!! no..tut to..ampak...cist VSA hrana je SLADKA!! omg..to sploh ne mors vrjet..mleko je sladko!! in pol ko se zmesas kej (recimo sladko mleko pa sladki korn flakes) je pa se sploh grozno..mislim da bom prsla cist nenamerno debela nazaj :)
v glavnem..4 dni smo pilli nase resevalske skilse, CPR, teorijo..tko da se mi zdi da so nas res dobr prpravli. pol smo mela pa zadna 2 dni test iz resevanja iz vode (praxa) pa CPR pa test teorije - 100 vprasanj...AND I PASSED!!!! :)))) yeeeeey...tko da mamo zdj doma profesionalno resevalko iz vode na bazenu..lepo prosim :)
v glavnem..blo je ful fajn, ampak zdj sm vesela da sm nazaj v NY-ku in mam signal :) yeeeey
vceri smo mal bluzile (z dvema nizozemkama, eno mexikanko (h keri gremo naslednje leto..hehe :)) pa eno slovenko) po NY-ku..smo ble v korejski restavraciji (no..ka pa vem ce bom se kdaj sla :)) pa na times squeru..noro kuk reklam :)
tko..zdj pa cakam da si zrihtam social security pol pa na bus do letalisca pa z letalom v detroit pa iz tam dalje z drugim letalom v baltimor..kr neki..s cugom pa prides iz NY-ka v baltimor v 2h urah..ne vem zaka me mucjo :)
torej..naslednic se javim iz kampa..upam da tut z nouga laptopica :))))

lepo se mejte vsi..slike pa pridejo gor k bom u kampu!! sorry

pa ful hvala kr mi pisete :))

5 komentarjev:

Goldy pravi ...

ka vse bom še zvedu, še v mexico greš drugo leto... ccc :) hehe jah da ti še tle javno čestita, pa da se pohvalim da sm itak vedu da boš nardila :) zj se bom pa lahk na morju freelly utaplu :) hahahah ja ja.. si tkoj našla izgovor zaka se boš zredila :) heheh aaaajde mačka, pridna bodi pa čimveč tipkaj tu gor pa fotkeeee bemo boba heh, misss uuuu :******

NeJa pravi ...

wauuuuuu......profesionalka a? cela carica si...sam v mexico gremo pa s teboj al pa ne greš...kr tole je pa že mučenje......lej tak ne gre......zdej ka te še drugo poletje ne bi blo...ka ne:)) pol ti pa ne bomo več 5 min mahal na pučniku:PP (joke:)) nč miška...pridna bodi še naprej pa drugič napiš po pravic da samo sladko ješ ne pa da je mleko sladko...haloooo...kake maš..hehe:)))) ***we miss uuuuuu*** mwaaaaa*******

Tjaš** pravi ...

Hihih...sweet...sam res s temi slikcami nas kr mučiš..Aja Audiju3 je velik..sam ni Julie not:(...Be good...pišii nammm:)*****

K boš pa pila belo kavico(z mal pene, pa kakavčkom, pa dvemi keksi) se pa le spomn na mene;)Zej morš še trikrat bol mislt na usazga k je razdalja dalša..tak d bomo zaznal vibracije..pa fejst koucal:)

kisess****

julie pravi ...

hehe..prvo fuuuuul lepo k me spremlate..julie vesela :)
se opravicujem za fotke..bojo takoj k ga bom lahk kam vtaknla!! ;)
v mexiko itak da grete vsi z mano..sm se pozanimala da ma dost sob ;) brez vas vec nikamor!!
ja..zdj se lahk vsi freely potaplate coz i'm the man!! :)) se na facebooku mi je prsu moj ideal job - lifeguard! hahaha :))
ful sweet za audija..da vas pac neki spomne na mene..ga kr pogresam ja! :) je dobro?
na-a kavice pa ne najdem niti priblizno tak dobre k je breziska!! jeba :S hehe

luv ya guyz :*****

Lenart :: pravi ...

js bom sam napisu bok da boš vedla da berem... :D zdj sm vse v šusu prebral, tko da bom mogoč še pr kerem drugem postu comment napisu. :D ejga bejba bimbam bom .. see ya soon :D