četrtek, 26. junij 2008

bedarije

sam tok da se vam malo javim..pa da napisem malo opazanj..nc pomembnega :)

ker kot resevalka iz vode delam na bazenu (kdo bi si mislu)..pac opazis stvari..recimo da te ameriski deca NE ZNAJO PLAVAT!! NOBEN!! :O omg! redko kdo se sploh upa na globok deu bazena, pa se te k se, znajo plavat sam peseka :O jst nism mogla vrjet..pa to tut starejsi otroci..res..nism vidla enga otroka da bi znau plavat..bazene jih ma pa polovica doma..hjao!

pa fora mi je kak jih starsi mazejo z zascitnimi kremami..skor dobesedno med skokom v vodo! res..cist predn grejo v bazen in to jih namazajo tko, da so deca cist beli od kreme..in pol ko grejo v vodo, vidis kak krema cudezno odplava stran..se bolsa mi je pa fora, ko je dete ze v bazenu, ga potegnejo ven, seveda NE obrisejo, namazejo s kremo, pa poslejo nazaj v bazen..hjao! skoda kreme..

uuuu..kar sm zdej pogruntala..da ce ni cukr je pa PUTR! na vseeeem....pac ce slucajno pa cuker glih ne pase zraun, ne..neki redilnega more bit..jao jao jao.

and just to let u know...I LIVE IN A ZOO! tist pajkec je biu sam zacetek..sj nism mela nec proti njem..sam miseu da leze po men, mi ni bla glih pr srcu..ampak zdj bi pa ze kr vse zivali rade ble pr nas...v glavnem ene 2 vecera je ful smrdelo pr nas v kleti in nam ni blo jasno kaj, dokler nismo pod eno zadevo nasle DLAKO..in pol smo v tej zadevi nasli 2 mrtve miske..ena je ze razpadala..hjao :) ampak visek vseh viskou je bla pa prelepa mala kacica v moji sobi..aaaaaaa!! groza ej..tak me je stisnlo ko sm jo vidla, da se sploh nism mogla premaknt..zato vam je tut nism slikala..zau mi je! in zdej vsak dan s strahom in cist pocasi stopam v svojo sobo :)

koncno sm jedla tut crabse (rakce), po katerih je znan maryland..in so bli dobri :) zraun smo pa jel hush puppies..hahahahah..to je taka mala ocvrta kroglca kruha..fino :)

drgac so mi pa kr dobro drzavico zbral..ogromne lepe hise, OGROMNI avti, ful narave pa skos okol sami konji!! :)

evo se mal smotanih fotkic :) uzivajte

te njihovi trucki so ogromni..da spravis celo familijo not :)




retrovizor: OBJECT IN MIRROR ARE CLOSER THAN THEY APPEAR..hjao v glavnem :)

3 komentarji:

Unknown pravi ...

:D :D :D vidim, da ti res ni dolgčas... :)

sam kačico bi pa res lahk slikala...za mene - ko jim mam tak 'rada' ;)

lp iz slo ;)

julie pravi ...

hahahaha..carica :) hvala..sploh za pozdrave :) posilam se jst ene iz USA!

Goldy pravi ...

hehe ja sam res kaco bi pa res lahk fotkala, pa dobr ti je oproscen k se te kr predstavljam okamenelo ja hahah :) drgac pa to za avte pa ni nic cudnga, jih je v evropi tut dost :) no vsaj js sm to ze vidu :)

drgac pa.. ka pa da jih ti malo naucis plavat? heheh :) al pa naredi tecaj, kako pripraviti otroka za bazen (mazanje kreme ipd) pa racunaj po 10-20$ na uro :)