sobota, 7. junij 2008

KAMP

juhu..pa sm tuki :) vceri sm letela iz NY-ka v detroit pa od tam v baltimore..ne vem zakaj so mi to nardil..z avtom iz NY-ka do baltimora je 1 ura, s cugom pa 2..jst sm mela pa prvi let ob 14h, v kamp sm prsla pa ob 21h..noro..oba lta sta mela zamudo..hehe :)
ampak zdj sm tle..vceri je blo ze temno ko sm prsla tko da nism nc vidla, pa ful sm bla zmatrana tko da sm sla kr kmal spat..dans pa ze pridna pomagala v kuhni (ceprou so rekli da mi ni treba..da nej se mal spocijem, privadim) kr so mel 2 poroke :)
v glavnem, to posestvo je OGROMNOOOO!! sploh ne vidis konca nikjer..pa 2 koncka majo..so rekli da bom lahk sla mal okol jahat..yeeeey..dream come true :)
ful so prijazni ljudje, tko da je res fajn..pa majo 2 zunanja tenis igrisca pa 4 notranje :O pa bazen v crki L, glih prou vlki da ga bom lahk cuvala..hehe :) pa mini golf igrisce, pa igrisce za basket pa za odbojko, pa z golf avtki se furajo po posesti..cari..hehe...me je dans sef pelau na malo turo..se mi zdi da sma vlki krog nardila, pa nisma vsega vidla :)
spoznala sm 2 k bojo tut delale tuki, drgac pa vsi pridejo sele drug tedn..emma iz UK pride v pondelk..pol v tork pa sredo mamo pa mal orientacije/uvajanja, kamp se zacne pa sele 16. in so rekli da naju bojo do takrat mal pelal okol..NY pa DC sta oddaljena sam eno uro, pa mal v kino pa tko..je reku sef da smo tle zato da kej vidmo :)
ok..ampak tle je taaaaaaaaaaaaak vroce!! res..to ne mors vrjet!! ko kej vzames iz hladilnika se takoj nabere kondens in je kr vse mokro od tega..noro..povsod majo vse klimatizirano, drgac se tko ne bi dalo zivet! v hisah majo kr tiste cistilce zraka k se drgac sploh ne bi dalo dihat..noro noro noro! :) hehe..sam jst pa zvim v kleti in je cist kul :) no..tut v kleti mamo ventilatorje, sam tut brez njih je razlika ogromna.
mnda je to to..kr sm v kuhni ze ceu dan po malem neki jem..hehe :) ampak ta NEKI vsebuje tut sadje, tko da je ok :) drgac pa ne vem ka me se caka..javim takoj ko zvem! :) dans majo mal guzvo k majo kr 2 poroke eno za drugo, ampak sm se ful zamotla kr sm pomagala, pa zdj sm mal na kompu, pol mamo vecerjo, pa se dan kr obrne.
jutr dobimo se enga kuzeka..jupi :) edn jim je zdj pred kratkim poginu :( majo pa se eno crno "labradorko" MO :)

yey..se javim takoj ko se zgodi kej zanimivga (vrjetno ze kr jutr :)) vi pa vsi uzivite kok se da (sploh dans k so same neke feste in jst vse zamujam :( hehe), pa pogresite me!!!!!!!!!! :)

se opravicujem zarad slikc :( bojo ze dans, ce ne pa ZIHR jutr! sj jih ni tok velik

Ni komentarjev: